De Perfecte Balans Tussen Werk en Privé

Is thuiswerken voor jou ook een hele uitdaging? Thuis is er altijd wel iets of iemand die je aandacht vraagt. The Great Outdoors heeft de oplossing! Een Werkeiland in je tuin is de ideale thuiswerkplek én zorgt voor de perfecte balans tussen werk en privé.

Het Nieuwe Thuiswerken

Is thuiswerken voor jou ook het nieuwe normaal geworden? Dan is een goede werkplek essentieel. Met een ​Werkeiland​ in je tuin kun je ongestoord en gefocust werken. Bovendien zorgt hij voor een persoonlijke, comfortabele omgeving. Wij vinden dat het nieuwe thuiswerken productief én prettig moet zijn.

Informatie aanvragen Ontdek de Werkeilanden

Een Werkeiland Werkt!

Op zoek naar de ideale thuiswerkplek? Als je het ín huis niet zo gemakkelijk kunt vinden, denk dan wat verder (weg). Maak gebruik van de ruimte in je tuin en plaats daar één van onze Werkeilanden. Dan kun je zelf ervaren hoeveel voordelen een Werkeiland biedt.

Ons aanbod werkeilanden

Is het Werkeiland van je dromen groot van formaat of juist compact? En houd je van een open werkruimte of heb je extra privacy nodig? Onze 4 Werkeilanden zijn zorgvuldig ontworpen. Er zit zeker een model bij dat aan jouw wensen voldoet. Welk Werkeiland staat binnenkort in jouw tuin?

Kapiti Standard

De Kapiti Standard straalt rust en kwaliteit uit. Hij meet slechts 5 m2, maar voelt van binnen ruim aan. Hij biedt precies genoeg ruimte om efficiënt en comfortabel in te kunnen werken. De kracht van het ontwerp van de Kapiti zit hem in zijn eenvoud. Zonder overheersend te zijn is het een echte eyecatcher. De Kapiti nodigt uit om met veel plezier naar je werk te gaan.

Prijs vanaf €18.750 incl. BTW

Ontdekken Informatie aanvragen

Kapiti Compact

Wil je het comfort en het design van de Kapiti, maar dan nog compacter? De Kapiti Compact is het broertje van de Kapiti Standard.

Prijs vanaf € 17.950 incl. BTW

Ontdekken Informatie aanvragen

Waiheke

De Waiheke is een open en eerlijk Werkeiland. Hij wil heel duidelijk binnen met buiten verbinden. De grote ramen en deuren zorgen voor een zee aan daglicht. Prettig om in te werken en een esthetische aanvulling in je tuin. Ook als je niet aan het werk bent, is de Waiheke iets moois om naar (uit) te kijken.

Prijs vanaf €24.500 incl. BTW

Ontdekken Informatie aanvragen

Matakana

De Matakana staat bekend om zijn flexibiliteit en mogelijkheid. Heb je voor je werk een beetje meer ruimte en privacy nodig? Die vind je in de Matakana. Hij biedt je ook de mogelijkheid om hem in te delen zoals jij wilt. Zodat hij geschikt is voor veel verschillende beroepen. Een geliefd Werkeiland met een uiterlijk dat je hele tuin een level hoger tilt.

Prijs vanaf €24.500 incl. BTW

Ontdekken Informatie aanvragen

De Ideale Thuiswerkplek in je Tuin

Een tuinkantoor is een praktische oplossing om goed te kunnen thuiswerken. Maar het kan nóg mooier. Met een ​Werkeiland​ van The Great Outdoors kies je voor een uniek en duurzaam design. Binnen 1 dag staat het eiland in je tuin en kun je meteen aan het werk. Bovendien zorgt hij het hele jaar door voor comfort.

Circulair ondernemen

Tijdens het ontwerpen van onze Werkeilanden, streven we ernaar om circulair te ondernemen. We gebruiken materialen die gerecycled of hergebruikt kunnen worden. Alle elementen die we voor de Werkeilanden gebruiken zijn demontabel. Dus mocht je het Werkeiland niet meer nodig hebben, dan kunnen we hem compleet refurbishen. Zo komt er zo min mogelijk afval en krijgt het Werkeiland een tweede leven.

Duurzaam hout

De Forest Stewardship Council (FSC) is een internationale organisatie, die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd. FSC-hout is het meest circulaire bouwmateriaal. Voor onze Werkeilanden gebruiken we alleen houtproducten afkomstig uit een FSC-gecertificeerd bos.

Specificaties

We bouwen onze Werkeilanden uiteraard volgens de Nederlandse bouwregelgeving. Hierbij gebruiken we uitsluitend hoogwaardige, duurzame materialen, die een minimum aan onderhoud vereisen. Zomer of winter, wij garanderen dat je in elk seizoen comfortabel kunt blijven werken in je Werkeiland.

Bekijk alle specificaties

Vraag vrijblijvend de brochure aan

Bomvol inspiratie voor jouw buitenruimte.

  Geïnspireerd? Let's talk!

  In verband met het coronavirus voeren we eerste gesprekken via (video)calls.

  What's On Your Mind?

  Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier, wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

   Waarom The Great Outdoors?

   Kies je Eigen Design
   Vast of Tijdelijk
   In 1 Dag Geplaatst
   Duurzaamheid & Kwaliteit

   Edward
   Eigenaar

   We bespreken graag welk design het beste bij je past.