Vergroot je woonoppervlakte

Behoefte aan extra ruimte? Misschien heb je een fijne plek nodig om te kunnen werken, wil je meer ruimte voor je hobby’s of heb je een extra kamer nodig door gezinsuitbreiding. De tuinkamers van The Great Outdoors zijn multifunctioneel en naar jouw wensen en behoeften in te richten. 

Een extra kamer in je tuin

 Kies je eigen design/maat
 Multifunctioneel
 Binnen 1 dag geplaatst
 Vaste prijsafspraak
 Duurzaamheid & kwaliteit

Van slaapkamer tot bedrijfsruimte, jij bepaalt hoe je de tuinkamer inricht. Vraag vrijblijvend informatie aan of maak een afspraak in onze showroom!

Informatie aanvragen Ontdek de Werkeilanden

Ons aanbod Tuinkamers

Is de tuinkamer van je dromen groot van formaat of juist compact? En houd je van een open ruimte of heb je extra privacy nodig? Onze 4 tuinkamers zijn zorgvuldig ontworpen. Er zit zeker een model bij dat aan jouw wensen voldoet. Welk tuinkamer staat binnenkort in jouw tuin?

Kapiti Standard

Duurzaam en multifunctioneel

De Kapiti Standard straalt rust en kwaliteit uit. De kracht van het ontwerp van de Kapiti zit hem in zijn eenvoud. Zonder overheersend te zijn is het een echte eyecatcher. De Kapiti biedt genoeg ruimte als slaapkamer, werkruimte, vrijetijdskamer, of wat jij er van wilt maken!

Met houten fundering vanaf €22.500 incl. BTW

Ontdekken Informatie aanvragen

Kapiti Compact

Compact en stijlvol

Ga je liever voor een compacte versie? Dan is de Kapiti Compact voor jou de beste keuze. Het broertje van de Kapiti Standard. Hetzelfde comfort en design maar dan in een compacter formaat. Kies je eigen afmetingen om de Kapiti Compact perfect in je tuin te laten passen! 

Met houten fundering vanaf €21.900 incl. BTW

Ontdekken Informatie aanvragen

Waiheke

Verbind binnen met buiten

De Waiheke is een open en eerlijke tuinkamer. Hij wil heel duidelijk binnen met buiten verbinden. De grote ramen en deuren zorgen voor een zee aan daglicht. Prettig om in te werken en te ontspannen, een esthetische aanvulling in je tuin. Kies je eigen afmetingen om de Waiheke perfect in je tuin te laten passen!

Met houten fundering vanaf €28.900 incl. BTW

Ontdekken Informatie aanvragen

Matakana

Ruimte en privacy

De Matakana staat bekend om zijn flexibiliteit en mogelijkheden. Heb je een kamer met meer privacy nodig? Die vind je in de Matakana. Hij biedt je ook de mogelijkheid om hem in te delen zoals jij wilt, zodat hij geschikt is voor veel doeleinden. Een geliefde tuinkamer met een uiterlijk dat je hele tuin een level hoger tilt.

Met houten fundering vanaf €29.200 incl. BTW

Ontdekken Informatie aanvragen

Vraag vrijblijvend de brochure aan

Bomvol inspiratie voor jouw buitenruimte.

  Geïnspireerd? Let's talk!

  In verband met het coronavirus voeren we eerste gesprekken via (video)calls.

  What's On Your Mind?

  Heb je een vraag of wil je onze showroom komen bezichtigen? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier, wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

   Waarom The Great Outdoors?

   Kies je eigen design/maat
   Multifunctioneel
   In 1 dag geplaatst
   Vaste prijsafspraak
   Duurzaamheid & kwaliteit

   Edward
   Eigenaar

   We bespreken graag welk design het beste bij je past.