Onze tuinkantoren zijn voorzien van duurzame en luxe installaties.

Elektra/installatie

Het tuinkantoor wordt standaard geleverd met 4 inbouwspots met wandschakelaar, 4 stopcontacten, 1 ethernet aansluiting en 1 buitenverlichting met schakelaar (deze verschilt per model). Op verzoek kunnen we deze voorzieningen en eventuele sanitaire aansluitingspunten tegen een meerprijs uitbreiden. Alle nutsvoorzieningen van het huis naar het tuinkantoor vallen buiten onze service.

Verwarmingssysteem

Het klimaat in onze tuinkantoren is altijd heel aangenaam. Dit komt door speciale, isolerende wandpanelen en een revolutionair verwarmingssysteem. Dit systeem verwarmt alles met massa, van de vloer en wanden tot het meubilair. Hierdoor wordt de temperatuur in het tuinkantoor gelijkmatig verspreid. Het compleet elektrische verwarmingssysteem is bovendien heel zuinig en duurzaam. Het is wel 60% zuiniger dan traditionele verwarming. En wat handig is, met een app kun je het systeem op afstand bedienen. Zo kun je je tuinkantoor alvast op temperatuur brengen, terwijl je thuis nog aan het ontbijt zit.

Airconditioning

Door de goede isolatie van de tuinkantoren is een airco eigenlijk niet nodig. De temperatuur is aangenaam in zowel de zomer als winter. Toch extra verkoeling nodig? Het is optioneel mogelijk om een airco te installeren in het tuinkantoor. Dit kan ingebouwd worden of we kunnen een losse unit leveren. 

Informatie aanvragen Showroom bezichtigen

Vraag vrijblijvend de brochure aan

Bomvol inspiratie voor jouw buitenruimte.

  Geïnspireerd? Let's talk!

  We komen graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

  What's On Your Mind?

  Heb je een vraag of wil je onze showroom komen bezichtigen? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier, wij komen zo snel mogelijk bij je terug.   Waarom The Great Outdoors?

   Kies je eigen design/maat
   Multifunctioneel
   In 1 dag geplaatst
   Vaste prijsafspraak
   Duurzaamheid & kwaliteit

   Edward
   Eigenaar