Voor het plaatsen van het tuinkantoor zijn er een aantal voorbereidingen nodig die door jou verzorgt dienen te worden. 

Grondwerk

Indien het tuinkantoor voorziet wordt van een lichtgewicht fundering, vragen we je ter voorbereiding, om de ondergrond waar het tuinkantoor op geplaatst wordt, schoon en vlak op te leveren. Dit kunt je zelf doen of je kunt het laten doen door een hovenier.

Indien het een betonnen fundering betreft, neem dan van tevoren contact met ons op voor alle details. Je dient in ieder geval rekening te houden met het volgende: om de fundering te realiseren dient de bouwput (40 cm diep) uitgegraven te worden. Wij denken graag met je mee en raden aan om de overtollige grond in bigbags te verzamelen die wij, indien gewenst, bij plaatsing van het tuinkantoor met de kraan naar de straatzijde kunnen verplaatsen. Je draagt vervolgens weer zorg voor de afvoer van de bigbags. Dit voorkomt dat jij of jouw hovenier met een kruiwagen al het zand naar de voorzijde van het huis dient te verplaatsen. Wanneer er een sondering beschikbaar is kunnen we deze post uitsluiten. Wanneer er geen sondering aanwezig is zullen wij dit van tevoren aan je melden. Prijs op aanvraag.

Informatie aanvragen Showroom bezichtigen

Schroefpalen

De schroeffundering die we gebruiken betreft een hoogwaardig product. De schroeffundering zelf draagt uiteindelijk de belasting. Hierdoor is er geen beton nodig. Dit bespaart tijd, geld en is minder belastend in het aanbrengen. Na de montage kan de schroeffundering direct worden belast. De hoge kwaliteitsstandaard van de schroeffundering in zowel de montage als ook het materiaal zorgen voor een onderhoudsvrije fundatie. De levensduur ligt tussen ca. 50 tot 100 jaar.

Elektra

Je moet ervoor zorgen dat de vereiste voorzieningen aanwezig zijn van het huis tot het tuinkantoor. Wij zorgen voor de elektra binnen het tuinkantoor. Wanneer het tuinkantoor door ons is geplaatst zorgen wij voor de aansluitingen zodat jouw tuinkantoor plug & play gereed is.

Voor een tuinkantoor in je tuin heb je meestal geen vergunning nodig. Wat wel een bepalende factor kan zijn, is de plaats in je tuin waar je het tuinkantoor wilt hebben. Kijk op Rijksoverheid en Omgevingsloket om te checken wat de mogelijkheden qua vergunning zijn.

Vragen over de voorbereidingen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Vraag vrijblijvend de brochure aan

Bomvol inspiratie voor jouw buitenruimte.

  Geïnspireerd? Let's talk!

  In verband met het coronavirus voeren we eerste gesprekken via (video)calls.

  What's On Your Mind?

  Heb je een vraag of wil je onze showroom komen bezichtigen? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier, wij komen zo snel mogelijk bij je terug.   Waarom The Great Outdoors?

   Kies je eigen design/maat
   Multifunctioneel
   In 1 dag geplaatst
   Vaste prijsafspraak
   Duurzaamheid & kwaliteit

   Edward
   Eigenaar