Bij The Great Outdoors vinden we transparantie en duidelijke communicatie enorm belangrijk. Niets is zo vervelend als achteraf verrast te worden door kosten waar je niet op hebt gerekend. Daarom hebben wij ons proces zo ingericht dat we je op voorhand een vaste prijs kunnen garanderen. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan!

Vaste prijs, geen verrassingen 

Voordat wij het tuinkantoor gaan plaatsen brengen we alle details in kaart. We bekijken samen met jou de locatie waar het tuinkantoor geplaatst gaat worden. Bij deze afspraak nemen wij de maten op van de exacte locatie en bekijken eventuele obstakels. Met deze gegevens leggen we het transport vast. Vervolgens ontvang je van ons de uiteindelijke vaste prijs. Voordat het tuinkantoor geplaatst gaat worden is de totaal prijs bij jou bekend. De totaal prijs kan na dit punt niet meer veranderen, er kunnen geen onverwachte kosten bij komen. Je komt dus niet voor verrassingen te staan!

De voorbereidingen

Voor het plaatsen van het tuinkantoor zijn er een aantal voorbereidingen nodig die door jou verzorgt moeten worden. Zo moet er wat grondwerk worden verricht waar het tuinkantoor geplaatst gaat worden. Ook moeten de vereiste voorzieningen aanwezig zijn van het huis tot het tuinkantoor. Wij zorgen voor de elektra binnen het tuinkantoor. Meer weten over de voorbereidingen? Lees hier meer. 

Binnen 1 dag geplaatst

In overleg plannen we een plaatsingsdatum in en na enkele weken is het zo ver! We bouwen jouw persoonlijke tuinkantoor in zijn geheel af op onze eigen locatie. Op de plaatsingsdatum komt het team van The Great Outdoors het tuinkantoor plaatsen, binnen 1 dag. Zo kun je direct al gaan genieten van jouw extra ruimte.

Nieuwsgierig naar onze tuinkantoren? Kom vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom. De koffie staat voor je klaar!

Informatie aanvragen Showroom bezichtigen

Vraag vrijblijvend de brochure aan

Bomvol inspiratie voor jouw buitenruimte.

  Geïnspireerd? Let's talk!

  We komen graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

  What's On Your Mind?

  Heb je een vraag of wil je onze showroom komen bezichtigen? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier, wij komen zo snel mogelijk bij je terug.   Waarom The Great Outdoors?

   Kies je eigen design/maat
   Multifunctioneel
   In 1 dag geplaatst
   Vaste prijsafspraak
   Duurzaamheid & kwaliteit

   Edward
   Eigenaar