Te weinig ruimte om een fijne werkplek in huis te creëren? Of is thuiswerken voor jou ook een hele uitdaging? Thuis is er altijd wel iets of iemand die je aandacht vraagt. The Great Outdoors biedt jou de beste oplossing. Een tuinkantoor in je tuin is de ideale thuiswerkplek én zorgt voor de perfecte balans tussen werk en privé.

Informatie aanvragen Showroom bezichtigen

Werk en privé in balans

Met een tuinkantoor van The Great Outdoors in je tuin, kun je werk en privé goed gescheiden houden. Het tuinkantoor is volledig ingericht op je werk, zodat je hier direct in de werkmodus komt. En ben je klaar met werken? Dan ben je in een paar stappen weer thuis, bij familie en vrienden.

Ongestoord werken

Zit je voor je werk veel in online meetings of calls? Een tuinkantoor zorgt voor een rustige omgeving, waar je ongestoord kunt werken. Hij beschermt je tegen de alledaagse afleiding. Zo kun je je langer concentreren en werk je efficiënter en productiever.

Comfortabel werken

Het fijne van je eigen tuinkantoor, is dat je het helemaal naar jouw wensen en behoefte kunt inrichten. Zodat je niet alleen professioneel en ergonomisch kunt werken, maar ook comfortabel. Goed voor jezelf zorgen, dat is ook het nieuwe thuiswerken.

Studeerkamer voor de kinderen

Een goede thuiswerkplek kan ook functioneren als een ruimte waar kinderen rustig kunnen studeren. Ben jij klaar met werken? Dan kunnen je kinderen de plek gebruiken om zich af te sluiten en te werken aan hun studie. Het beschermt ze tegen eventuele afleiding van andere gezinsleden.

Meer weten over onze tuinkantoren? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Vraag vrijblijvend de brochure aan

Bomvol inspiratie voor jouw buitenruimte.

  Geïnspireerd? Let's talk!

  In verband met het coronavirus voeren we eerste gesprekken via (video)calls.

  What's On Your Mind?

  Heb je een vraag of wil je onze showroom komen bezichtigen? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier, wij komen zo snel mogelijk bij je terug.   Waarom The Great Outdoors?

   Kies je eigen design/maat
   Multifunctioneel
   In 1 dag geplaatst
   Vaste prijsafspraak
   Duurzaamheid & kwaliteit

   Edward
   Eigenaar