Je volledig thuis voelen in je eigen huis, na afgelopen periode weten we allemaal hoe belangrijk dit is. Naast dat thuis een plek is waar we ontspanning vinden heeft ons huis nog meer functies gekregen. Thuiswerken, kinderen die thuis studeren of online je hobby’s en sporten beoefenen. Wie had er ooit gedacht dat er thuis zoveel mogelijk was! Helaas is niet ieder huis hierop ingericht en kan het zijn dat je extra ruimte of privacy mist. Vaak lijkt op zoek gaan naar een grotere woning dan de enige oplossing. En in de huidige huizenmarkt is het vinden van een woning welke voldoet aan jouw wensen nog niet zo eenvoudig.

Maar… wat als je niet hoeft te verhuizen?
En je niet weg hoeft uit je eigen fijne thuis? Onze tuinkantoren bieden jou een extra ruimte, jij bepaalt zelf waar je deze voor gebruikt. De tuinkantoren zijn volledig naar jouw wensen en behoeften in te richten. Een tuinkantoor, hobbyruimte, slaapkamer, atelier of vrijetijdskamer voor de kinderen, het is allemaal mogelijk!

Informatie aanvragen Showroom bezichtigen

Je eigen tuinkantoor

Thuiswerken, voor veel bedrijven is dit de nieuwe manier van werken. Maar niet voor iedereen is dit eenvoudig en kan het een uitdaging zijn. Thuis is er altijd wel iets of iemand die je aandacht vraagt. Onze tuinkantoren bieden jou een rustige omgeving waar je ongestoord kunt werken. 

Bedrijfsruimte voor de ZZP’er

Ben jij ZZP’er en wil je graag je werkzaamheden vanuit huis uitvoeren? De tuinkantoren van The Great Outdoors bieden jou een extra ruimte om je bedrijfswerkzaamheden uit te kunnen voeren. Of het nu gaat om een eigen praktijk, salon, atelier of kantoor waar je klanten wilt ontvangen, mogelijkheden genoeg! 

Extra slaapkamer

Een extra slaapkamer nodig of wil je graag een ruimte hebben waar je familie en vrienden kunnen logeren? Onze tuinkantoren zijn volledig in te richten tot slaapkamer. Creëer een fijne, rustige slaapomgeving in je eigen achtertuin. 

Vrijetijdskamer

Met een groot gezin is het delen van ruimte vaak een uitdaging. Iedereen wil zijn eigen privacy en op een andere manier ontspannen. Een extra kamer kan meer rust en balans bieden. Richt het in zoals jij dit wilt en wat past bij jouw gezin!

Ruimte voor je hobby’s

Een ruimte waar jij je fijn voelt en kunt doen wat je leuk vind, onze tuinkantoren maken dit voor jou mogelijk. Van muziek maken tot schilderen, het past allemaal. Misschien werk jij aan je gezondheid en gebruik je de tuin vaak als fitness- en sportruimte. Met onze tuinkantoren kun je dit het gehele jaar door blijven doen. 

Benieuwd wat onze tuinkantoren jou kunnen bieden? Wij denken graag met je mee!

Vraag vrijblijvend de brochure aan

Bomvol inspiratie voor jouw buitenruimte.

  Geïnspireerd? Let's talk!

  We komen graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

  What's On Your Mind?

  Heb je een vraag of wil je onze showroom komen bezichtigen? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier, wij komen zo snel mogelijk bij je terug.   Waarom The Great Outdoors?

   Kies je eigen design/maat
   Multifunctioneel
   In 1 dag geplaatst
   Vaste prijsafspraak
   Duurzaamheid & kwaliteit

   Edward
   Eigenaar