In alle seizoenen een fijne plek om te zijn, dat vinden wij belangrijk bij onze tuinkantoren. Een goede isolatie is dan van groot belang. De binnentemperatuur van onze tuinkantoren is altijd aangenaam, of het nu zomer of winter is.

De voordelen van onze geïsoleerde tuinkantoren:
Hoge RC-waarde: een aangename binnentemperatuur in de zomer en winter.
Bespaar: er wordt minder energie verbruikt en minder verspilt.
Het is een goede investering en laat de waarde van je huis stijgen.
Geïsoleerd met kwalitatieve duurzame materialen.
Een gezond binnenklimaat: voorkomt vochtophoping en condensatie.

RC-Waarde

De RC-waarde is erg belangrijk en bepalend voor de binnentemperatuur van de tuinkantoren. Een ander woord voor RC-waarde is hittebestendigheid. De isolatiewaarde van een bepaald materiaal wordt aangegeven met RC. De R-waarde geeft de weerstand aan en de C staat voor constructie. Hoe hoger de RC-waarde, hoe beter een tuinkantoor thermisch geïsoleerd is.

De tuinkantoren van The Great Outdoors hebben de volgende hoge classificatie:

Vloer RC 4,5
Muren RC 4,5
Dak RC 6,3

Informatie aanvragen Showroom bezichtigen

De dakconstructie van onze tuinkantoren is berekend om aan de bouwvoorschriften te voldoen. Het gebruikte materiaal is zowel isolerend als constructief en zorgt samen voor een energiezuinig, lichtgewicht en sterk dak. We gebruiken tapse isolatieplaten om het water weg te laten lopen.

De muurconstructie van onze tuinkantoren is berekend om te voldoen aan de bouwvoorschriften. Het gebruikte materiaal is zowel isolerend als constructief, wat samen zorgt voor een energiezuinige, lichtgewicht en sterke schaal. De wanden zijn zowel binnen als buiten gesloten met 12mm watervast spaanplaat. Standaard wordt het tuinkantoor geleverd met HR++ glas. In de zomer beschermt het HR ++ glas tegen de hitte en dempt het geluid van buitenaf.

Het materiaal houdt de warmte binnen zodat er geen energie verloren gaat. Bovendien is de binnentemperatuur altijd aangenaam. Dat zorgt voor een prettige leef- en werkomgeving!

De tuinkantoren zelf bekijken? Maak een afspraak in onze showroom!

Vraag vrijblijvend de brochure aan

Bomvol inspiratie voor jouw buitenruimte.

  Geïnspireerd? Let's talk!

  We komen graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

  What's On Your Mind?

  Heb je een vraag of wil je onze showroom komen bezichtigen? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier, wij komen zo snel mogelijk bij je terug.   Waarom The Great Outdoors?

   Kies je eigen design/maat
   Multifunctioneel
   In 1 dag geplaatst
   Vaste prijsafspraak
   Duurzaamheid & kwaliteit

   Edward
   Eigenaar