Fixtures

We bouwen onze tuinkantoren uiteraard volgens de Nederlandse bouwregelgeving. Hierbij gebruiken we uitsluitend hoogwaardige, duurzame materialen, die een minimum aan onderhoud vereisen. Zomer of winter, wij garanderen dat je in elk seizoen comfortabel kunt blijven werken in je tuinkantoor.

3 soorten gevelbekleding

Om je tuinkantoor te personaliseren, kun je kiezen uit 3 soorten gevelbekleding: hout, cementplaat of aluminium. Per soort kun je weer kiezen uit een scala van kleuren en stijlen. En bij een houten gevel uit verschillende houtsoorten.

Houten gevel

Het thermohout waarmee we de gevel bekleden is op een milieuvriendelijke wijze duurzaam gemaakt. Hierdoor is het een goed alternatief voor tropisch hardhout. De massief houten lamellen zijn goed bestand tegen extreme weersomstandigheden. De houten gevel geeft het tuinkantoor​ een warme, natuurlijke uitstraling. Maar ook een moderne look, dankzij de strakke vormgeving.

Gevel van cementplaat

Dit unieke gevelmateriaal moet je in het echt zien en voelen. Deze gevelplaten zijn gemaakt van vezelcement. Er zijn verschillende ontwerpen, elk met een eigen structuur. Van platen met groeven die je gevel met een lijnenspel verrijken, tot platen die subtiel de structuur van vezelcement laten zien. De vele, mooie designs zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Dus dat wordt weer kiezen. Welke uitstraling wil jij jouw ​tuinkantoor ​ geven?

Aluminium gevel

Het hedendaagse design van onze ​tuinkantoren​ leent zich uitstekend voor een aluminium gevel. Dit materiaal zorgt voor een moderne uitstraling. Het aluminium is licht, sterk en duurzaam. En laat zich niet beïnvloeden door welke weersomstandigheid dan ook. Met aluminium geef je je ​tuinkantoor​ een indrukwekkende gevel.

Casco

Goed geïsoleerd

Voor de casco bouw van onze tuinkantoren gebruiken we constructieve, brandveilige, isolerende elementen die voldoen aan de eisen van het Bouwbesluit. Rc-waarde vloer & gevel: 4,5m2 K/W en dak: 6,3m2 K/W. Ze houden de warmte goed binnen, zodat er geen energie wordt verspild. De binnentemperatuur blijft het hele jaar door aangenaam. Dat is pas prettig werken.

Op het dak

De dakbedekking van onze ​tuinkantoren​ is gemaakt van licht en flexibel materiaal. Het is een eenlaags systeem, maar toch ijzersterk en zelfs beloopbaar. De materialen die zijn gebruikt zijn duurzaam en volledig recyclebaar. Het is UV- en weerbestendig, dus blijft goed in elk seizoen. De dakbedekking wordt omlijst door zwart aluminium. Sterk en stijlvol.

De fundering

We gebruiken 2 verschillende funderingen voor de tuinkantoren. Een betonfundering en een lichtgewicht, geïsoleerde fundering. Beide zijn van hoge kwaliteit en hebben een enorm lange levensduur. Wil je het ​tuinkantoor in de toekomst kunnen meenemen bij een verhuizing? Dan adviseren wij de lichtgewicht fundering.

Interieur

De vloer op

De vloeren in onze ​tuinkantoren​ zijn gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. De decoratieve houtvezel vloer is waterbestendig gemaakt, uiteraard met producten uit de natuur. Hiervoor is hars gebruikt, in plaats van lijm. Het resultaat is een robuuste vloer, heel geschikt voor dagelijks gebruik. En dat waterbestendige komt goed van pas, als je per ongeluk een kopje koffie omgooit.

Aangenaam warm

Het klimaat in onze ​tuinkantoren​ is altijd heel aangenaam. ​Dit komt door speciale, isolerende wandpanelen en een revolutionair verwarmingssysteem. Dit systeem verwarmt alles met massa, van de vloer en wanden tot het meubilair​.​ H​ierdoor wordt de temperatuur in de tuinkamer ​gelijkmatig verspreid. Het compleet elektrische verwarmingssysteem is bovendien heel zuinig en duurzaam. Het is wel 60% zuiniger dan traditionele verwarming. En wat handig is, met een app kun je het systeem op afstand bedienen. Zo kun je je ​tuinkantoor​ alvast op temperatuur brengen, terwijl je thuis nog aan het ontbijt zit.

Vraag vrijblijvend de brochure aan

Bomvol inspiratie voor jouw buitenruimte.

  Geïnspireerd? Let's talk!

  We komen graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

  What's On Your Mind?

  Heb je een vraag of wil je onze showroom komen bezichtigen? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier, wij komen zo snel mogelijk bij je terug.   Waarom The Great Outdoors?

   Kies je eigen design/maat
   Multifunctioneel
   In 1 dag geplaatst
   Vaste prijsafspraak
   Duurzaamheid & kwaliteit

   Edward
   Eigenaar