Fittings

Kies je voor één van onze ​tuinkantoren ​? Dan kies je voor comfort. Je kunt je tuinkantoor uitgebreid inrichten, van ergonomisch meubilair tot verfijnde geluidsspeakers. Het tuinkantoor​ wordt immers jouw persoonlijke werkplek.

Gezond thuiswerken

Wat heb je nodig om je tuinkantoor als gezonde werkplek in te richten? Health2Work geeft je niet alleen persoonlijk, ergonomisch advies, maar levert ook het bijbehorende interieur. Van bureaustoelen tot bureaufietsen. Health2Work zorgt zelfs voor de nodige beweging! Als je alleen tijdelijk kantoormeubilair nodig hebt, is het ook mogelijk om bij hen te huren. Neem contact op met je adviseur om je tuinkantoor ergonomisch in te richten.

Slimme inrichting

Manutan heeft alles in huis om je tuinkantoor snel en slim in te richten. Of je het nu als kantoor gebruikt of als werkplaats. Je kunt kiezen uit meer dan 200.000 artikelen: van whitebord tot werkbank. Neem contact op met de adviseur van Manutan en bestel je benodigdheden.

Muziek Terwijl Je Werkt

Als muziek je kan helpen om beter of prettiger te kunnen werken, dan gaan we hier ook voor kwaliteit. De draadloze (buiten)speakers van Sonos kunnen tegen vocht, water, hitte en UV-stralen. Zelfs temperaturen onder nul weerhouden hen er niet van om verfijnd hifi-geluid te produceren. Je bedient de speakers in je tuinkantoor met een app of je eigen stem.

Werken onder een groendak

Je tuinkantoor groen aankleden? Je kunt het dak laten bekleden met sedum. Het sedumdak vangt regenwater op, vermindert CO2-uitstoot en haalt vervuilende stoffen uit de buitenlucht. Dat klinkt al mooi, maar sedum op het dak werkt ook isolerend. Het helpt om het tuinkantoor lekker warm te houden in de winter en heerlijk koel in de zomer. Door zijn isolerende vermogen verbruik je minder energie en bespaar je op energiekosten. Een mooi, natuurlijk en duurzaam systeem.

Vraag vrijblijvend de brochure aan

Bomvol inspiratie voor jouw buitenruimte.

  Geïnspireerd? Let's talk!

  We komen graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

  What's On Your Mind?

  Heb je een vraag of wil je onze showroom komen bezichtigen? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier, wij komen zo snel mogelijk bij je terug.   Waarom The Great Outdoors?

   Kies je eigen design/maat
   Multifunctioneel
   In 1 dag geplaatst
   Vaste prijsafspraak
   Duurzaamheid & kwaliteit

   Edward
   Eigenaar