De tuinkantoren kun je personaliseren naar jouw behoeften en wensen. Kies de stijl die bij jou past!

3 soorten gevelbekleding

Om je tuinkantoor te personaliseren, kun je kiezen uit 3 soorten gevelbekleding: hout, cementplaat of aluminium. Per soort kun je weer kiezen uit een scala van kleuren en stijlen. Bij een houten gevel kun je kiezen uit verschillende houtsoorten.

Houten gevel
Het thermohout waarmee we de gevel bekleden is op een milieuvriendelijke wijze duurzaam gemaakt. Hierdoor is het een goed alternatief voor tropisch hardhout. De massief houten lamellen zijn goed bestand tegen extreme weersomstandigheden. De houten gevel geeft het tuinkantoor een warme, natuurlijke uitstraling. Maar ook een moderne look, dankzij de strakke vormgeving.

Gevel van cementplaat
Dit unieke gevelmateriaal moet je in het echt zien en voelen. Deze gevelplaten zijn gemaakt van vezelcement. Er zijn verschillende ontwerpen, elk met een eigen structuur. Van platen met groeven die je gevel met een lijnenspel verrijken, tot platen die subtiel de structuur van vezelcement laten zien. De vele, mooie designs zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Dus dat wordt weer kiezen. Welke uitstraling wil jij jouw tuinkantoor geven?

Aluminium gevel
Het hedendaagse design van onze tuinkantoren leent zich uitstekend voor een aluminium gevel. Dit materiaal zorgt voor een moderne uitstraling. Het aluminium is licht, sterk en duurzaam. En laat zich niet beïnvloeden door welke weersomstandigheid dan ook. Met aluminium geef je je tuinkantoor een indrukwekkende gevel.

Informatie aanvragen Showroom bezichtigen

Kies voor extra comfort in je tuinkamer


Gezond thuiswerken

Wat heb je nodig om je tuinkantoor als gezonde werkplek in te richten? Health2Work geeft je niet alleen persoonlijk, ergonomisch advies, maar levert ook het bijbehorende interieur. Van bureaustoelen tot bureaufietsen. Health2Work zorgt zelfs voor de nodige beweging! Als je alleen tijdelijk kantoormeubilair nodig hebt, is het ook mogelijk om bij hen te huren. Neem contact op met je adviseur om je tuinkantoor ergonomisch in te richten.

Slimme inrichting
Manutan heeft alles in huis om je tuinkantoor snel en slim in te richten. Of je het nu als kantoor gebruikt of als werkplaats. Je kunt kiezen uit meer dan 200.000 artikelen: van whitebord tot werkbank. Neem contact op met de adviseur van Manutan en bestel je benodigdheden.

Muziek terwijl je werkt
Als muziek je kan helpen om beter of prettiger te kunnen werken, dan gaan we hier ook voor kwaliteit. De draadloze (buiten)speakers van Sonos kunnen tegen vocht, water, hitte en UV-stralen. Zelfs temperaturen onder nul weerhouden hen er niet van om verfijnd hifi-geluid te produceren. Je bedient de speakers in je tuinkantoor met een app of je eigen stem.

Werken onder een groendak
Je tuinkantoor groen aankleden? Je kunt het dak laten bekleden met sedum. Het sedumdak vangt regenwater op, vermindert CO2-uitstoot en haalt vervuilende stoffen uit de buitenlucht. Dat klinkt al mooi, maar sedum op het dak werkt ook isolerend. Het helpt om het tuinkantoor lekker warm te houden in de winter en heerlijk koel in de zomer. Door zijn isolerende vermogen verbruik je minder energie en bespaar je op energiekosten. Een mooi, natuurlijk en duurzaam systeem.

Alle mogelijkheden zelf bekijken? Maak een afspraak in onze showroom!

Vraag vrijblijvend de brochure aan

Bomvol inspiratie voor jouw buitenruimte.

  Geïnspireerd? Let's talk!

  We komen graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

  What's On Your Mind?

  Heb je een vraag of wil je onze showroom komen bezichtigen? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier, wij komen zo snel mogelijk bij je terug.   Waarom The Great Outdoors?

   Kies je eigen design/maat
   Multifunctioneel
   In 1 dag geplaatst
   Vaste prijsafspraak
   Duurzaamheid & kwaliteit

   Edward
   Eigenaar