Bij The Great Outdoors zijn we altijd op zoek naar duurzaamheid en kwaliteit. Van zowel de materialen als de productie. Van een isolerende vloer tot duurzame gevelbekleding. Dankzij onze ervaring met het bouwen van buitenverblijven, weten we welke materialen het meest geschikt zijn. Ze moeten tegen alle weersomstandigheden kunnen en jarenlang meegaan. Zeker omdat we onderdelen van het tuinkantoor compleet kunnen hergebruiken. Zo krijgen ze een tweede leven en ontlasten we de natuur.

Informatie aanvragen Showroom bezichtigen

Circulair ondernemen

Tijdens het ontwerpen van onze tuinkantoren, streven we ernaar om circulair te ondernemen. We gebruiken materialen die gerecycled of hergebruikt kunnen worden. Alle elementen die we voor de tuinkantoren gebruiken zijn demontabel. Dus mocht je het tuinkantoor niet meer nodig hebben, dan kunnen we hem compleet refurbishen. Zo komt er zo min mogelijk afval en krijgt het tuinkantoor een tweede leven.

Duurzaam hout

De Forest Stewardship Council (FSC) is een internationale organisatie, die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd. FSC-hout is het meest circulaire bouwmateriaal. Voor onze tuinkantoren gebruiken we alleen houtproducten afkomstig uit een FSC-gecertificeerd bos.

Benieuwd naar onze tuinkantoren? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Vraag vrijblijvend de brochure aan

Bomvol inspiratie voor jouw buitenruimte.

  Geïnspireerd? Let's talk!

  We komen graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

  What's On Your Mind?

  Heb je een vraag of wil je onze showroom komen bezichtigen? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier, wij komen zo snel mogelijk bij je terug.   Waarom The Great Outdoors?

   Kies je eigen design/maat
   Multifunctioneel
   In 1 dag geplaatst
   Vaste prijsafspraak
   Duurzaamheid & kwaliteit

   Edward
   Eigenaar