De hoogste kwaliteit en service, daar gaan wij voor bij The Great Outdoors. Wij communiceren graag zo transparant mogelijk met onze klanten. Hieronder vind je meer informatie over onze afspraken. Ben je benieuwd naar hoe wij te werk gaan? Klik dan hier.

Detailtekeningen

Indien je geen standaard tuinkantoor afneemt, kunnen wij op aanvraag een detailtekening voor je maken die ter goedkeuring opgestuurd zal worden. Je kunt hierin 1 x gratis een wijziging in aanbrengen. Wij geven van te voren de kosten hiervoor aan je door.

Levering

Na ontvangst van de getekende offerte en aanbetaling wordt het tuinkantoor binnen 8-10 werkweken geleverd. Hierbij zijn wij afhankelijk van onze leveranciers. Wanneer de planning in het geding komt door vertraging van onze toeleveranciers brengen wij je hiervan tijdig op de hoogte. Het tuinkantoor wordt binnen 1 werkdag geplaatst en opgeleverd conform de afspraken in de offerte.

Betalingscondities

50%: na akkoord op de offerte en voordat de materialen worden besteld.
45%: 2 weken voor de leveringsdatum.
5%: de dag voor de levering.

Garantie

Vragen over onze condities? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact Showroom bezichtigen

Vraag vrijblijvend de brochure aan

Bomvol inspiratie voor jouw buitenruimte.

  Geïnspireerd? Let's talk!

  We komen graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

  What's On Your Mind?

  Heb je een vraag of wil je onze showroom komen bezichtigen? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier, wij komen zo snel mogelijk bij je terug.   Waarom The Great Outdoors?

   Kies je eigen design/maat
   Multifunctioneel
   In 1 dag geplaatst
   Vaste prijsafspraak
   Duurzaamheid & kwaliteit

   Edward
   Eigenaar