Een eigen bedrijfsruimte aan huis, de droom van veel ZZP’ers. Vaak worden garages omgetoverd tot werkruimtes of wordt er een ruimte aan het huis bijgebouwd. Maar wat als dit niet mogelijk is? Of als je niet weken lang met de bouw wilt zitten rondom je huis? Onze tuinkantoren worden in 1 dag in jouw tuin geplaatst. Zo kun je direct starten met ondernemen vanuit je achtertuin.  

Informatie aanvragen Showroom bezichtigen

Je eigen werkruimte

Bij het runnen van je eigen bedrijf komt veel kijken, vaak vervul je meerdere rollen en is er genoeg te doen. Een fijne plek om je bedrijfswerkzaamheden uit te voeren is daarom extra belangrijk. Gun jezelf een ruimte waar je je volledig kunt focussen om de gewenste resultaten te behalen. Een ruimte waar jij kunt doen waar je goed in bent, zonder gestoord te worden. Onze tuinkantoren bieden een goede basis voor jouw bedrijf.

365 dagen comfortabel werken

Het maakt niet uit welk seizoen het is, het klimaat in het tuinkantoor blijft aangenaam. Dit komt door speciale, isolerende wandpanelen en een revolutionair, energiezuinig verwarmingssysteem. In de zomer beschermen de ramen met glaskwaliteit HR ++ en ventilatierooster tegen de hitte. Behoefte aan extra verkoeling tijdens je werkzaamheden? Optioneel kan er een airco in het tuinkantoor geïnstalleerd worden. 

Stijlvol en professioneel

De tuinkantoren hebben een luxe en stijlvolle uitstraling. Perfect voor als klanten op afspraak langskomen, zo laat je direct een professionele indruk achter. Je kunt het tuinkantoor zelf samenstellen naar jouw wensen en behoeften. Kies wat past bij jouw bedrijf!

Verhuis je bedrijf mee

Een groot voordeel van onze tuinkantoren is dat je ze mee kunt verhuizen naar een andere plek. Mocht je verhuizen dan verhuist je bedrijfsruimte gewoon mee! Zo hoef je niet op zoek naar een nieuwe bedrijfsruimte en kun je je werkzaamheden blijven uitvoeren.

Nieuwsgierig naar wat onze tuinkantoren jouw bedrijf kan bieden? Vraag vrijblijvend informatie aan!

Vraag vrijblijvend de brochure aan

Bomvol inspiratie voor jouw buitenruimte.

  Geïnspireerd? Let's talk!

  In verband met het coronavirus voeren we eerste gesprekken via (video)calls.

  What's On Your Mind?

  Heb je een vraag of wil je onze showroom komen bezichtigen? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier, wij komen zo snel mogelijk bij je terug.   Waarom The Great Outdoors?

   Kies je eigen design/maat
   Multifunctioneel
   In 1 dag geplaatst
   Vaste prijsafspraak
   Duurzaamheid & kwaliteit

   Edward
   Eigenaar