Maak Kennis Met Het Team

Edward

Edward groeide bij zijn Nederlandse ouders op in Nieuw-Zeeland. Hij weet als geen ander wat de ingrediënten zijn voor een geweldige barbecue, en dat is meer dan alleen lekker eten! Als sociale en ondernemende dertiger vertrok hij naar Europa. Inmiddels woont hij in Nederland, samen met zijn vrouw Carmen en hun vier kinderen. Edward voelt zich zowel Kiwi als Nederlander en heeft altijd een koud biertje klaarstaan voor spontaan bezoek.

David

Al 20 jaar woonachtig in Nederland en van oorsprong afkomstig uit Engeland. Gedurende deze periode heeft hij een succesvol vastgoed- en bouwbedrijf opgezet. Tijdens zijn 2de reis door Australië ontmoette hij zijn Nederlandse vrouw. Samen met zijn vrouw en 2 kinderen deelt hij zijn passie voor reizen en dan bij voorkeur buiten de gebaande paden. David waardeert enorm de voordelen van ‘outdoor living’. De buitenlucht geeft hem nieuwe energie, elke keer weer!

Adéle

Adéle werkt in de architectenbranche in Zuid-Afrika. Na het afronden van haar master over de invloed van architectuur op het onderwijs en de ontwikkeling van kinderen, streeft ze ernaar de positieve interactie van mensen met de gebouwde omgeving te versterken. Ze doet momenteel ervaring op in woonarchitectuur en streeft naar creatieve oplossingen voor de uitdagingen die deze branche biedt. Adéle geeft positieve energie en een sterke werkethiek aan elk project dat ze tegenkomt.

Ons verhaal

Waar Het Begon

In 2018 verkocht oprichter Edward zijn vorige bedrijf en nam hij een sabbatical om tijd met zijn gezin door te brengen. Maar het ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan: binnen zitten en niets doen was geen optie voor Edward! Zijn warme herinneringen aan de Nieuw-Zeelandse barbecues uit zijn jeugd waren voor Edward de motivatie om een buitenkeuken in zijn tuin te bouwen.

We willen mensen helpen balans te vinden in hun drukke levens. Dat ambitieuze doel is de drijfveer achter elk nieuw project, precies zoals bij Edwards eerste eigen buitenkeuken.

Edward kon wel wat hulp gebruiken bij zijn project. Hij dacht vrijwel meteen aan een goede vriend, die niet alleen een fervent bergklimmer en natuurliefhebber is, maar ook een echte vakman met oog voor detail.

Urenlang schuurden we talloze eikenhouten balken tot ze precies de juiste afwerking hadden. Zo kwam Edward tot twee belangrijke conclusies die het begin vormden van The Great Outdoors: dit soort buitenkeukens zouden we ook voor andere mensen moeten bouwen, en al het hout moet klant-en-klaar geschuurd door leveranciers worden opgeleverd.

Van Hobbyproject tot nieuw bedrijf

Wat begon als een hobbyproject in de achtertuin groeide uit tot het idee voor een nieuw bedrijf. Edward kreeg enthousiaste reacties op zijn plannen: “Wij zouden ook wel veel meer met onze tuin kunnen doen!”, “Het zou ons leven en de waarde van ons huis een enorme boost geven!”, “We zouden zo graag meer tijd buiten doorbrengen. Als jij ons nou kunt helpen om de zomers langer te maken en de winters korter, zeker in Nederland, zou dat fantastisch zijn!” Edward wist wat hem te doen stond.

Edward wist natuurlijk alles over gezellig buiten barbecueën met vrienden en familie, maar de industrie erachter kende hij niet. Tijd om op onderzoek uit te gaan! Hij bezocht de grootste buitenkeukenbeurs van Europa, sprak met ontwerpers over do’s en don’ts, en ging met leveranciers in gesprek over duurzame materialen (vooral kant-en-klaar geschuurde balken). Samen deden we marktonderzoek, waarbij we natuurlijk ook vrienden uitnodigden om Edwards nieuwe buitenkeuken te laten zien.

Een totaaloplossing

Al snel merkten we dat we ons niet zozeer moesten richten op de barbecue (immers: leveranciers genoeg), maar op het totaalpakket. Buitenruimtes maken waar gezinnen, families en vrienden kunnen chillen, koken, een goede fles wijn opentrekken om zo samen te kunnen genieten van het leven.

Daarom richtten we eind 2019 officieel ons eigen bedrijf The Great Outdoors op: voor complete, op maat gemaakte buitenkeukens met meer dan genoeg ruimte voor gezelligheid.

We willen mensen helpen balans te vinden in hun drukke levens. Dat ambitieuze doel is de drijfveer achter elk nieuw project, precies zoals bij Edwards eerste eigen buitenkeuken.

Laten we snel eens kennismaken om te bespreken hoe jij nog meer van je tuin kunt genieten.

— Edward

Vraag vrijblijvend de brochure aan

Bomvol inspiratie voor jouw buitenruimte.

  Geïnspireerd? Let's talk!

  In verband met het coronavirus voeren we eerste gesprekken via (video)calls.

  What's On Your Mind?

  Heb je een vraag of wil je onze showroom komen bezichtigen? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier, wij komen zo snel mogelijk bij je terug.   Waarom The Great Outdoors?

   Kies je eigen design/maat
   Multifunctioneel
   In 1 dag geplaatst
   Vaste prijsafspraak
   Duurzaamheid & kwaliteit

   Edward
   Eigenaar