Onze werkwijze

Duidelijke communicatie en nakomen van afspraken staan bij ons hoog in het vaandel. Om dit te kunnen garanderen houden we een vaste werkwijze aan. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u wat u kunt verwachten.

1.    Interesse

Op onze website staan diverse modellen met een standaard afmeting. Natuurlijk kunt u ook zelf uw eigen tuinkantoor samenstellen met de afmetingen die u wenst. U kunt vrijblijvend een voorstel of informatie aanvragen per telefoon, email, website of breng een bezoek aan onze showroom. Heeft u een foto van uw tuin, stuur het aan ons door.

2.    Showroom

Na uw aanvraag nodigen wij u uit voor een vrijblijvende afspraak in onze showroom, dit kan vaak al op korte termijn. Tijdens deze afspraak doen we het volgende:

 • Bespreken van uw wensen en eventuele extra’s
 • Ervaar enkele showroommodellen live
 • Laten we voorbeelden zien van de verschillende materialen
 • Geven we antwoord op uw vragen Bespreken next steps

3.    Voorstel en advies

Aan de hand van uw wensen ontvangt u ons voorstel. Het voorstel die u per e-mail zal ontvangen is vrijblijvend en 30 dagen geldig. Na het sturen van het voorstel nemen we binnen enkele dagen telefonisch contact met u op. In dit gesprek kunt u aangeven wat u van het voorstel vind.

4.    Definitief voorstel

Voordat u tot koop overgaat, sturen we u een definitief voorstel per e-mail. Na ontvangst van de ondertekende offerte en aanbetaling gaat het traject van uw tuinkantoor van start. Het tuinkantoor zal binnen 8-10 werkweken worden opgeleverd. Gedurende deze weken maken wij een afspraak bij u thuis. Samen met u bekijken we de locatie op mogelijke obstakels en bepalen/ meten we de exacte locatie van het eiland. Nadat deze bepaald is, kunnen we het transport definiëren. Gedurende deze periode bespreken we ook het voorbereidend werk wat op locatie uitgevoerd dient te worden.

5.    Planning en plaatsing

In samenspraak plannen we de plaatsingsdatum en dan na enkele weken is het al zo ver! Uw tuinkantoor wordt op de afgesproken datum geleverd door ons team.

Na de plaatsing gaan we er natuurlijk van uit dat u ontzettend tevreden bent met uw nieuwe eiland. We nemen binnen een aantal weken contact met u op om te vragen wat uw ervaring is en of alles naar wens is. Mocht er iets zijn dan kunt u direct contact met ons opnemen en zorgen wij dat dit in orde komt!

Vragen over onze werkwijze? Laat het ons weten!

Vraag vrijblijvend de brochure aan

Bomvol inspiratie voor jouw buitenruimte.

  Geïnspireerd? Let's talk!

  In verband met het coronavirus voeren we eerste gesprekken via (video)calls.

  What's On Your Mind?

  Heb je een vraag of wil je onze showroom komen bezichtigen? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier, wij komen zo snel mogelijk bij je terug.   Waarom The Great Outdoors?

   Kies je eigen design/maat
   Multifunctioneel
   In 1 dag geplaatst
   Vaste prijsafspraak
   Duurzaamheid & kwaliteit

   Edward
   Eigenaar