Prefab Tuinkantoren geplaatst binnen 1 dag

Geniet van een rustige, comfortabele plek om te werken en ontspannen in je tuin.

 Kies je eigen design/maat
 Multifunctioneel
 In 1 dag geplaatst
 Vaste prijsafspraak
 Duurzaamheid & kwaliteit

Brochure aanvragen Maak een belafspraak

Op zoek naar rust in huis?

Je werkt vanuit huis en merkt dat de afleiding een groot effect heeft op je productiviteit. 

Je gezin vraagt aandacht wanneer je thuis bent. In de woonkamer of op zolder probeer je de concentratie te vinden voor een belangrijke werkvergadering. Ondertussen zoek je tussen het speelgoed naar jouw notities en word je afgeleid door de geluiden in huis. 

Deze werksituatie kan veel stress opleveren en je productiviteitsniveau verlagen. Hierdoor moet je langer doorwerken en heb je nog minder quality time met het gezin. 

Dit hoeft niet zo te zijn!

Maak een belafspraak

Wij maken praktische Tuinkantoren waar jij je volledig kunt focussen.

Wij geven om kwaliteit

Wij geloven dat een Tuinkantoor een groot verschil maakt in het leven van onze klanten. Geloof ons niet zomaar! Bekijk wat onze klanten erover te zeggen hebben.

Heel blij met het resultaat, dat is echt boven onze verwachting. Edward en David stellen de behoeften van hun klanten voorop en doen er alles aan om kwaliteit en een goede klantervaring te leveren.

Johan

Heel happy met het eindresultaat en de samenwerking met The Great Outdoors

Erik Boeren

Ed en Dave hebben geweldige service geboden vanaf het eerste telefoontje tot aan de levering en de volledige installatie. We houden van onze eenheid en zijn erg blij dat we voor kwaliteit zijn gegaan.

G. Redding

Onze modellen

Een overzicht van onze Tuinkantoren

Zo gaan we te werk

In 4 stappen jouw eigen Tuinkantoor

Vragen?

Dit zijn de vragen die andere klanten aan ons stelden.

Heb ik een vergunning nodig?

Voor een tuinkantoor in je tuin heb je meestal geen vergunning nodig. Wat wel een bepalende factor kan zijn is de plaats in je tuin waar je het eiland wilt hebben. Kijk op Rijksoverheid en Omgevingsloket om te checken wat de mogelijkheden qua vergunning zijn. Door een Vergunningcheck te doen kun je controleren of je een vergunning nodig hebt. Vink bij het onderdeel ‘Werkzaamheden’ de optie ‘Bijbehorend bouwwerk bouwen’ aan.

Werken jullie met een vaste prijsafspraak?

Ja, wij maken voordat wij het eiland bij je plaatsen een vaste prijsafspraak. Zo weet je waar je aan toe bent en kom je achteraf niet voor onverwachte kosten te staan. Lees hier meer. 

Hoe lang gaat de fundering mee?

We gebruiken 2 verschillende funderingen. Een betonfundering en een lichtgewicht, geïsoleerde fundering. Beide zijn ​van hoge kwaliteit en hebben een enorm lange levensduur. Wil je jouw tuinkantoor​ in de toekomst meeverhuizen? Dan adviseren wij de lichtgewicht fundering.

Hoe wordt het Tuinkantoor geventileerd?

Je kunt kiezen voor glas met een ventilatie rooster. Daarnaast kun je ook gewoon de deur of het raam openzetten voor frisse lucht.

Wat is RC-Waarde? (Hoe weet ik of het Tuinkantoor goed geïsoleerd is?)

RC-waarde komt vaak naar voren als we het hebben over het isoleren van woningen, bedrijfspanden en kantoren. Een ander woord voor RC-waarde is warmteweerstand. De isolatiewaarde van een bepaald materiaal wordt aangeduid met RC. De R-waarde geeft de resistance (weerstand) aan en de C staat voor constructie. Het zegt iets over de warmteweerstand van de complete constructie. Er kan worden gezegd: hoe hoger de RC-waarde hoe beter een woning thermisch geïsoleerd is.

Vraag vrijblijvend de brochure aan

Bomvol inspiratie voor jouw buitenruimte.

  Geïnspireerd? Let's talk!

  In verband met het coronavirus voeren we eerste gesprekken via (video)calls.

  What's On Your Mind?

  Heb je een vraag of wil je onze showroom komen bezichtigen? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier, wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

   Waarom The Great Outdoors?

   Kies je eigen design/maat
   Multifunctioneel
   In 1 dag geplaatst
   Vaste prijsafspraak
   Duurzaamheid & kwaliteit

   Edward
   Eigenaar