Moderne Apparatuur

Verbeter je buitenleven met onze veelzijdige buitenelementen. Ontdek wat bij je stijl past. Van Kamado Joe tot Heatstrip. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Steel cucine

Stijlvol, functioneel en robuust: de keukenelementen van Steel Cucine zijn volledig vervaardigd uit roestvrijstaal en overtreffen al je verwachtingen!

Kamado Joe

De Kamado is een onovertroffen alleskunner. Ga op een culinaire wereldreis vol natuurlijke, volle aroma’s en ontdek hoe leuk buiten koken kan zijn.

Heatstrip

De energiebesparende oplossing voor effectieve verwarming van terrassen. Het mooie ontwerp maakt Heatstrip terrasverwarmers uniek.

Sonos

Geniet van gedetailleerd geluid in de tuin of op het terras met buitenspeakers. Deze luidsprekers zijn gebouwd om vocht, water, hitte, UV-stralen en vriestemperaturen te weerstaan.

HomeFires Braai

De Zuid-Afrikaanse HomeFires Braai is de perfecte combinatie van een buitenkeuken en open haard. Warmte en heerlijke maaltijden zijn gegarandeerd.

Ofyr

De OFYR is ontworpen om schoonheid, warmte en stijl aan te brengen in de tuin of op het terras.

Green Egg

De Big Green Egg is een populaire kamado BBQ van het allerbeste keramiek. Roken, braden, stomen, bakken of grillen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Beefeater

Met het functionele, stijlvolle en duurzame ontwerp zullen BeefEater barbecues elke buitenomgeving aanvullen en elke keer weer een heerlijke maaltijd op tafel zetten.

Vraag vrijblijvend de brochure aan

Bomvol inspiratie voor jouw buitenruimte.

  Geïnspireerd? Let's talk!

  We komen graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

  What's On Your Mind?

  Heb je een vraag of wil je onze showroom komen bezichtigen? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier, wij komen zo snel mogelijk bij je terug.   Waarom The Great Outdoors?

   Kies je eigen design/maat
   Multifunctioneel
   In 1 dag geplaatst
   Vaste prijsafspraak
   Duurzaamheid & kwaliteit

   Edward
   Eigenaar